Rønnow lukkede fire mål ind i nederlag til Gladbach

Frederik Rønnow spillede samtlige 90 minutter, da Eintracht Frankfurt søndag tabte 4-2 til Borussia Mönchengladbach.

Bayern München tog lørdag førstepladsen i Bundesligaen med en 2-1-sejr over Union Berlin, men Borussia Mönchengladbach eroberede søndag aften denne tilbage.

Og det gik ud over Eintracht Frankfurt, der havde Frederik Rønnow med fra start.

Rønnow stod en brandkamp mod Bayer Leverkusen i sidste spillerunde, men den danske målmand havde søndag en sværere aften og måtte efter 28 minutter hente bolden ud af nettet for første gang. Her gjorde Marcus Thuram det til 1-0.

I første halvlegs overtid fordoblede den tidligere FC København-spiller Oscar Wendt Gladbachs føring.

Danny da Costa bragte spænding ind i opgøret, da han cirka et kvarter inde i anden halvleg reducerede til 1-2, men Gladbach svarede igen og kom på 3-1 med et kvarter tilbage på et mål af Nico Elvedi.

Frankfurt var dog ikke færdige. I det 79. minut gjorde Martin Hinteregger det til 2-3, og så var der lagt op til en spændende afslutning.

Med fem minutter tilbage blev Frankfurts comeback-håb alligevel slukket af Gladbach, da Denis Zakaria gjorde det til 4-2.

Gladbach har nu 19 point, hvilket er et mere end Bayern og to mere end Freiburg og Wolfsburg. Sidstnævnte missede tidligere søndag muligheden for at komme op på 19 point, da det mod Augsburg endte 0-0.