• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kenneth Jensen

Rønnow var bænket: Frankfurt tævet i egen hule af Gladbach

Foto: Getty Images

Topholdet Borussia Mönchengladbach vandt sikkert ude over Frederik Rønnows Frankfurt.

Af Kenneth Jensen

Der gik 36 sekunder, og så var Frankfurts gameplan allerede ødelagt. 36 sekunder var alt, hvad Borussia Mönchengladbach skulle bruge på at bringe sig i front af opgøret mod Frankfurt, og så kiggede holdet sig ikke tilbage. Klasseforskellen var tydelig mellem de to Bundesliga-hold, og udeholdet endte med at vinde opgøret med 3-1.

Desværre var der ikke en dansker på banen, da Frederik Rønnow måtte se opgøret fra bænken. Her kunne han se holdkammeraten Kevin Trapp spille en halvsløj kamp i målet for tyskerne. Han kunne på en god dag have reddet Alassane Pleas scoring, der altså faldt i det første minut. Og målet til 3-0 efter 73 minutter, der blev sat ind på et straffespark af Ramy Bensebaini, havde han en berøring på. Den vil han nok ærgre sig over, at han ikke pillede.

Læs også:Skuffet Robert Skov: De var mere effektive end os

Målet til 2-0 blev sat ind allerede efter otte minutter af franske Marcus Thuram, og scoringen kom efter et flot og gennemspillet angreb af det tyske mandskab. Den viste også, at der ikke lå point for hjemmeholdet og ventede i kampen, der reelt var lukket på dette tidspunkt.

Det kunne være gået meget værre for hjemmeholdet, for Gladbach havde flere gode muligheder i løbet af kampen og havde også et stolpeskud i løbet af anden halvleg. Frankfurt reducerede 10 minutter før tid til 1-3 på et mål af den portugisiske angriber Andre Silva, der blev indskiftet i anden halvleg. Tættere kom Frankfurt ikke på at få noget med fra kampen.

Mens kampens eneste dansker ikke kom på banen, kom en svensker med en fortid i dansk fodbold ind i opgøret. Borussia Mönchengladbach indskiftede den tidligere FC København-back Oscar Wendt med et lille kvarter igen af opgøret.

Læs også:Mareridsstart: Se Rønnow-konkurrent lukke mål ind efter 36 sekunder

Sejren betyder, at Gladbach nu går op på tredjepladsen og dermed forbi RasenBallsport Leipzig, der tidligere lørdag kun spillede 1-1 mod Freiburg efter en forholdsvis sen kasse fra Yussuf Poulsen. Gladbach er tre point efter topholdet Bayern München, der søndag møder Union Berlin på udebane.

Frankfurt ligger nummer 13.

Læs også:Yussuf Poulsen lynede, da Leipzig skuffede hjemme mod Freiburg

Læs også:Bundesligaen er tilbage: Dortmund kørte Schalke 04 midt over

Læs også:Bundesliga-optakt: Union Berlin vs. Bayern München

Superliga

Mere Superliga

Fokus