• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Sæsonstarten i fare: Hradecky meldes ude i en måned

Foto: Bayer Leverkusen

Lukas Hradecky må sidde ude i en måned, og det betyder, at han misser størstedelen sæsonforberedelserne i Bayer Leverkusen.

Af Victor Risager

Den tidligere Esbjerg fB- og Brøndby IF-keeper Lukas Hradecky har ikke fået den ønskede start på tilværelsen i Bayer Leverkusen efter sommerskiftet fra Eintracht Frankfurt.

Ved det obligatoriske lægetjek i opstarten, blev det opdaget, at målmanden havde en visdomstand, der skulle fjernes, og det var forventet, at han skulle sidde ude i et par dage. Det blev dog ikke ved det.

Efterfølgende blev det opdaget, at en cyste skulle fjernes fra Hradeckys kæbe, og det betyder en endnu længere pause. Den finske målmand skal således holde sig i ro i en måned.

Det skriver det tyske medie RP.

Dermed må Hradecky sidde ude i størstedelen af optakten, hvor det i stedet må blive Ramazan Özcan eller Thorsten Kirschbaum, der vogter buret.

Bayer Leverkusen indleder sæsonen mod CfR Pforzheim i den tyske pokalturnering den 18. august, inden de tager hul på Bundesliga-sæsonen mod Borussia Mönchengladbach den 25. august. Og selv om Hradecky måske når at blive klar til de opgør, bliver det altså sandsynligvis uden kamptræning.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.