• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Johnny Wojciech Kokborg

Schalke: Kan ikke regne med Draxler

Schalke: Kan ikke regne med Draxler
Illustration

Arsenal-emnet Julian Draxler kan meget vel være væk til sommer. Schalke-manager Jens Keller regner i hvert fald ikke med ham.

Af Johnny Wojciech Kokborg

Julian Draxler til Arsenal var en af de rygter, der bare ikke ville dø i januar måneds transfervindue, men ikke desto mindre er Draxler stadig at finde i Schalke. Men det kan være på lånt tid. 

For Schalke-manager Jens Keller ved, at Draxler er eftertragtet og han har svært ved at se, at Draxler er i klubben til sommer.

- Jeg er henrykt over at have ham ombord i den anden halvdel af sæsonen, men på grund af hans klausul kan han forlade klubben, hvis pengene kommer på bordet. Derfor kan jeg ikke regne med ham, fordi det bare ikke er i mine eller vores hænder, siger Keller med henvisnings til Draxlers frikøbsklausul på omkring 350 millioner kroner. 

- Det er klart, at al den snak om hans klausul og interessen fra mange store klubber taget sin tørn på så ung en knægt, lyder det videre fra Keller, der roser sin 20-årige spiller med et enkelt forbehold.

- Han er ung, men han har spillet over 100 kampe for Schalke. Det kan andre ikke opnå på fem-seks år. Det er derfor, han allerede er så erfaren. Han har vist sine unikke evner flere gange, selv om hans alder viser sig i hans kontinuitet. 

Draxler har ud over at være en fast del af Schalke-mandskabet også spillet ti kampe på det stærkt besatte tyske landshold.  

Superliga

Mere Superliga

Fokus