• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Johan Haarløv

Schalke nægter at sælge stjernefrø

Schalke nægter at sælge stjernefrø
Illustration

En stribe europæiske klubber er varme på Schalkes unge midtbanespiller Julian Draxler, men tyskerne vil ikke sælge kæmpetalentet.

Af Johan Haarløv

Juventus, Inter, Bayern München, Arsenal og Real Madrid. Storklubberne skulle være ved at snuble over hinanden i kampen om 19-årige Julian Draxlers underskrift. Men står det til Horst Heldt, der er direktør i talentets tyske klub, Schalke 04, kan de europæiske storklubber godt vende blikket mod andre transferemner. Draxler skal ingen steder. 

- Der er ingen frikøbsklausul i Draxlers kontrakt, og vi har ingen planer om at sælge ham. Han føler sig rigtig godt tilpas i klubben, og han er Schalkes ansigt udadtil, siger Horst Heldt til Bild.

Men når snakken vender sig mod økonomien i et muligt salg af talentet, afviser direktøren ikke nær så kategorisk, at Draxler alligevel kan blive solgt. 

- Men hvad ville jeg gøre, hvis en klub bød 750 millioner kroner i morgen? Hvis Barcelona eller Real Madrid tilbød os de penge, ville vi se anderledes på sagen. Man kan ikke bebrejde Julian for at ville spille for en af de største klubber i Spanien på et tidspunkt i sin karriere. 

Schalke har kontrakt med Draxler frem til 2016. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus