Schalke sejrede i lokalopgør mod Dortmund

Schalke har været et lille skridt foran Dortmund i denne sæson, og det viste de igen i dagens lokalbrag.

Det blev ikke en gentagelse fra vanvidskampen i efteråret.

I slutningen af november spillede Dortmund og Schalke 4-4 i et opgør, hvor Dortmund førte 4-0 efter 25 minutter. Schalke fik udlignet dybt inde i overtiden af den kamp, men det blev ikke nogen gentagelse af den kamp, da de to rivalerne mødtes igen i 30. runde af Bundesligaen.

De to klubber kæmpede om retten til andenpladsen i den bedste række, som Schalke befandt sig på inden opgøret. Dortmund var dog kun ét point efter, men Peter Stögers mandskab kom til kort i kampen på Veltins Arena.

Schalke bragte sig foran fem minutter inde i anden halvleg, hvor Evgen Konoplyanka scorede til 1-0 efter et veludført kontraangreb. Føringen blev udbygget med otte minutter tilbage af kampen, hvor Naldo bragede bolden i kassen efter en frisparkskombination.

Med tre point yderligere på kontoen fik Schalke skabt et forspring på fire point ned til Leverkusen og Dortmund, som indtager henholdsvis tredje og fjerdepladsen.