Sent mål skaffede Leipzig uafgjort

RB Leipzig så længe ud til at lide et hjemmenederlag, men en sen scoring reddede point til Yussuf Poulsens hold.

RB Leipzig havde mandag aften mod Hoffenheim muligheden for at gå på tredjepladsen i Bundesligaen, efter Mönchengladbach i forgårs tabte til Wolfsburg.

Det startede dog ikke godt for RB Leipzig. 22 minutter inde i kampen var det nemlig Hoffenheim, som bragte sig foran, da Andrej Kramaric fandt vej til netmaskerne.

Det så dog ikke ud til at blive bedre i anden halvleg, hvor Hoffenheim længe førte 1-0.

Med et enkelt minut tilbage fik Willi Orban imidlertid scoret til 1-1, så RB Leipzig fik et point med hjem.

Yussuf Poulsen spillede hele kampen, men han fik altså ikke scoret endnu et mål i Bundesligaen, hvor han har en foreløbig sæsontotal på 12 mål.

Med den uafgjorte kamp misser RB Leipzig muligheden for at gå op på tredjepladsen i Bundesligaen. De er nu et point efter Mönchengladbach.