• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Anders Dehn

Skadet Rønnow bliver hjemme fra træningslejr - rival rejser med

Foto: Getty Images

Mens Frederik Rønnow må blive i Frankfurt for at pleje en skade, rejser Kevin Trapp med Eintracht-mandskabet til USA, hvor januars træningslejr finder sted.

Af Anders Dehn

Fra i dag træner Eintracht Frankfurt-mandskabet to gange dagligt i varmen i Florida, hvortil holdet i går rejste på træningslejr. Frederik Rønnow får dog ikke noget ud af de mange træningspas under den amerikanske sol; han er blevet hjemme i Tyskland.

Den danske landsholdsmålmand er skadet og kommer således til at misse hele vintertræningen. I midten af december lød prognosen på seks ugers pause.

Som om det ikke var slemt nok, er Rønnows rival til pladsen i målet ved at være klar igen. Kevin Trapp, der sad ude i halvdelen af efteråret, er således en af fire målmænd i truppen til træningslejren. De øvrige er Felix Wiedwald, Jan Zimmermann og Max Hinke.

Læs også:Dårligt nyt: Frederik Rønnow ude i seks uger

Eintracht Frankfurt genoptager sæsonen den 18. januar, når holdet gæster Hoffenheim. Her skal danskerklubben forsøge at lægge afstand til bunden af Bundesligaen, da Fortuna Düsseldort på 15. pladsen, der betyder nedrykningsplayoff, blot er tre point væk.

Inden da skal holdet gennem en uges træning i varmen i USA. Franfurt møder Hertha Berlin i en testkamp på onsdag, inden truppen flyver hjem igen fredag den 10. januar.

Den komplette trup til turen ser ud som følger.

Læs også:Rønnow om konkurrenten Trapp: Han har behandlet mig respektfuldt

Målmænd: Kevin Trapp, Felix Wiedwald, Jan Zimmermann, Max Hinke.

Forsvarsspillere: Evan Ndicka, Martin Hinteregger, Almamy Toure, David Abraham, Makoto Hasebe, Timothy Chandler, Danny da Costa, Erik Durm.

Midtbanespillere: Gelson Fernandes, Jonathan de Guzman, Djibril Sow, Filip Kostic, Mijat Gacinovic, Daichi Kamada, Sebastian Rode, Nils Stendera, Dominik Kohr, Sahverdi Cetin.

Angribere: Dejan Joveljic, Bas Dost, André Silva, Goncalo Paciencia.

Læs også:18. December: 43 år og bekymret for at stå under bruseren med de unge

Læs også:Godt nyt for syg Frederik Rønnow: Udtaget til vigtig europæisk kamp

Læs også:Frankfurt regner med at have Rønnow klar til Arsenal-brag

Superliga

Mere Superliga

Fokus