Sørensen-scoring sikrede Køln sjældent point i dansker-duel

Frederik Sørensens mål efter 34 minutter var med til at sikre Køln en sejr over Jannik Vestergaard og Mönchengladbach.

Køln har haft en svær sæson i den tyske Bundesliga, hvor de, inden dagens kamp, lå isoleret på sidstepladsen med seks point efter de første 17 kampe.

Mönchengladbach har haft en anderledes mere positiv sæson, hvor de er med en sejr i dagens kamp kunne spille sig op på tredjepladsen, der giver adgang til Champions League næste sæson.

På trods af at være kæmpe underdogs var det alligevel Køln, der bragte sig foran 1-0. Et frispark midt på Mönchengladbachs banehalvdel blev slået over mod bagerste stolpe, hvor Frederik Sørensen med en lang tå, prikkede bolden i mål efter 34 minutters spil.

Mönchengladbach sad hele kampen på bolden og forsøgte at finde åbninger i Køln-defensiven, men måtte gå til pause bagud.

I anden halvleg fortsatte udeholdet med at dominere og efter 69 minutter kom udligningen, da Raffael af to omgange fik bolden over stregen.

Kampen så længe ud til at ende 1-1, men seks minutter inde i dommerens tillægstid, headede Simon Terodde sejrsmålet ind til stor jubel for fansene og spillerne selv.

Resultatet betyder, at Mönchengladbach forpasser muligheden for at rykke op på tredjepladsen , mens Køln sikrer sig sæsonen bare anden sejr. De er dog fortsat håbløst bagud på sidstepladsen med ni point for 18 kampe.