• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Spanier brillerer i Dortmund: Nogle behandlede mig dårligt i Barca

Foto: Getty Images

Paco Alcacer følte ikke, at han blev behandlet godt af alle i FC Barcelona.

Af Victor Risager

Paco Alcacer blev aldrig nogen succes i FC Barcelona, som han skiftede til i 2016, og den spanske angriber var ganske enkelt et flop i den spanske storklub. Kun 15 mål blev det til 50 kampe, hvor der dog oftest var tale om indskiftninger.

Sidste sommer forlod Paco Alcacer imidlertid FC Barcelona til fordel for Dortmund, og her har han vist sit værd. Hidtil har han scoret imponerende 26 mål på 38 kampe, og i denne sæson er det blevet til fem mål på fire kampe i Bundesligaen.

Den store forskel i præstationer kan skyldes forskellen i den behandling, han får i klubberne. I FC Barcelona var det ikke alle, der behandlede ham godt, fortæller han til Cadena Ser ifølge Marca. 

- Jeg har respekt for mange mennesker og mange kolleger, da mange mennesker i Barcelona behandlede mig meget godt, men andre behandlede mig meget dårligt, siger Paco Alcacer, der især savnede tillid:

- Spillerne behandlede meget godt med mig og fansene ligeså, selvom andre behandlede mig dårligt. For mig var det meget vigtigt at vide, at de stolede på mig, og mange mennesker viste det ikke.

26-årige Paco Alcacer tilbragte sidste sæson på en lejeaftale i Dortmund, men skiftede permanent denne sommer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.