• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Oliver Pirchert

Sportsdirektør bekræfter: Emre Mor skal ikke til Inter

Foto: Atsushi Tomura/Getty Images

Emre Mor ser ikke længere ud til at være på vej til Inter men bliver i stedet hos Dortmunds mandskab for nu.

Af Oliver Pirchert

Den blot 20-årige midtbanespiller har tiltrukket en del opmærksomhed til sig i dette transfervindue, hvor Inter senest har været meget interesserede. Nu bekræfter sportsdirektøren, Michael Zorc, at forhandlingerne er kollapset.

- Emre Mor spiller for Borussia Dortmund, og selvfølgelig træner han med os, siger Michael Zorc til Ruhr Nachrichten. Herefter henviste sportsdirektøren til, at forhandlingerne netop er brudt sammen. 

- Forhandlingerne med Inter er stoppet - sådan som det ser ud i øjeblikket, tilføjer Dortmunds sportsdirektør til den tyske avis.

Football-italia.net kan dog berette, at et skifte til Serie A ikke er uden for rækkevidde for Emre Mor alligevel. Både Fiorentina og Roma er varme på spilleren, selvom han indtil nu skulle være rejst på en lejeaftale på ét enkelt år til Inter. 

Ifølge samme, italienske medie havde Dortmund nåede at acceptere et lejetilbud mellem to og tre millioner euro, før forhandlingerne alligevel braste sammen. Derfor vil Emre Mor dog nu være at skue hos Dortmunds træningstrup.

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende fo...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.