• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Morten Jørgensen

Stuttgart fik nej til Schwäbe: Ny målmand hentet i Bundesligaen

Stuttgart fik nej til Schwäbe: Ny målmand hentet i Bundesligaen
Foto: Getty Images

Det lykkedes ikke for Stuttgart at få Marin Schwäbe, men nu har den tyske klub hentet en ny målmand.

Af Morten Jørgensen

Stuttgart var meget interesseret i at få Marvin Schwäbe til klubben, men Brøndby ville ikke sælge målmanden til pris, den tyske klub tilbød. I stedet har Stuttgart nu hentet et alternativ.

I første omgang er det dog ikke en permanent løsning på målmandsposten, for Stuttgart har kun lavet en lejeaftale med Hoffenheim, der har sendt Gregor Kobel til Stuttgart på en etårig lejeaftale. Alligevel er glæden dog stor hos den tyske klub, der i næste sæson skal spille i 2. Bundesliga.

- Gregor er præcis det, vi leder efter hos en målmand. Han er en af de mest talentfulde spillere i sin aldersgruppe, og han har fanget vores opmærksomhed med sin præstationer over de seneste par måneder. Vi er glade for at kunne fortsætte traditionen med at hente rigtig gode schweiziske spillere, fortæller Stuttgarts sportsidrektør, Sven Mislintat, til klubbens hjemmeside.

Tidligere i dag kunne Ebbe Sand også fortælle til tipsbladet.dk, at han ikke forventer at høre fra Stuttgart igen, og det må nu ligge helt fast, efter aftalen med den 21-årige målmand.

Superliga

Mere Superliga

Fokus