• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kenneth Jensen

Svensk landsholdsstjerne roser dansk Leipzig-angriber

Danske Yussuf Poulsen har godt krudt i støvlerne denne sæson.

Af Kenneth Jensen

Han har aldrig været nogen stor målmaskine, men landsholdsangriber Yussuf Poulsens seks sæsonmål i Bundesligaen i 13 kampe giver alligevel løfter om, at der er mere i vente.

Angriberen, der har en fortid i Lyngby Boldklub, er fast mand på holdkortet i RasenBallsport Leipzig, og her kan holdkammeraterne også mærke, hvor vigtig danskeren er.

Og det er ikke kun på stats, for Poulsen gør holdkammeraterne bedre: Timo Werner har scoret 10 gange i alle turneringer for Leipzig, og de otte af målene er kommet, når han har spillet ved siden af Poulsen. Danskeren er en uselvisk kriger, der vinder dueller langs jorden og i luften, og det nyder de andre godt af.

- I de senere år har det altid været sådan, at "Yussi" har været en god spiller, men han har lavet for få mål. Nu scorer han. Det er en fantatisk følelse for ham, siger Sveriges Emil Forsberg, der spiller sammen med Poulsen i Leipzig, til tyske Bild.

I sidste sæson scorede Yussuf Poulsen blot fire gange i Bundesligaen, og han nyder, at han lige nu sparker boldene i kassen.

- Jeg har udviklet mig, og jeg er i god form. Det er en rigtig god følelse. Når det kører for holdet, er det også meget lettere, siger danskeren.

RasenBallsport Leizig ligger aktuelt nummer tre i Bundesligaen - otte point efter topholdet Borussia Dortmund.

Superliga

Mere Superliga

Fokus