Tennisbolde og toiletpapir afbrød opgøret mellem Frankfurt og Leipzig

De er bestemt ikke glade for mandagskampe i Tyskland, og det gjorde Frankfurts tilhængere opmærksom på, da de mødte Leipzig.

I Superligaen har mandagskampe været meget almindelige i mange år, men i Tyskland ser det ud til, at man slet ikke kan klare tanken om at spille om mandagen. Det indtryk sidder man i hvert fald tilbage med efter opgøret mellem Frankfurt og RB Leipzig, der endte med en 2-1-sejr til førstnævnte.

For i pausen og lige op til anden halvleg blev der både smidt tennisbolde og toiletpapir ind på banen fra de mest hardcore Frankfurt-fans. Det betød samtidig også, at kampens dommer var nødt til at afbryde kampen.

Men tennisboldene blev samlet op og blæst af banen af løvblæsere, så kampen blev genoptaget.

Her var der i forvejen tale om et opgør, som i første halvleg bød på et føringsmål til Leipzig fra Jean-Kevin Augustins side, da han fik bolden over stregen efter et kvikt angreb efter 13 minutters spil.

Frankfurt kom dog tilbage i kampen ni minutter senere efter et hjørnespark, hvor bolden efter flere mellemstationer endte hos Timothy Chandler, der fik scoret til 1-1. Og bare fire minutter kunne Kevin Prince Boateng gøre det til 2-1 for Frankfurt.

Efter pausen kom den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsen ind for Leipzig, men det blev ikke til flere mål i kampen.

Dermed mister Leipzig et vigtigt skridt i topkampen, og er nu på femtepladsen i Bundesligaen, men kun med to point op til nummer to. For Frankfurts vedkommende betyder sejren, at de rykker forbi Leipzig og nu er på tredjepladsen i den bedste tyske række.