• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Den tyske landsholdsspiller har leveret svingende præstationer for Bayern München i denne sæson, og derfor overvejer han nu et klubskifte.

Af Ronni Vester

Han scorede godt nok føringsmålet i denne sæsons Champions League mod Chelsea, men ellers er det ikke blevet til meget personlig succes for Bayern Münchens Thomas Müller.

De mange kampe på bænken har fået ham til at overveje et skifte væk fra sin hjerteklub, hvis ikke han bliver garanteret fast spilletid til næste sæson.

- Jeg fokuserer udelukkende på det kommende EM for tiden. Alle ved, at Bayern altid har været min klub, så jeg tænker ikke rigtig på at skifte. Jeg er dog ikke i en situation i øjeblikket, hvor jeg ikke vil lytte til tilbud. Jeg er den type spiller, som vil håndtere det her professionelt og forsøge at hjælpe holdet. Men jeg vil ikke med glæde acceptere at blive bænket i de store kampe hver gang. Det er jeg for ambitiøs til, siger Müller til Sport Bild.

Bliver Müller ikke lovet fast spilletid til næste sæson, er et skifte i det kommende transfervindue en mulighed. Ifølge Sport Bild er specielt Inter interesseret i den ranglede tysker, der ved VM i 2010 blev kåret som turneringens bedste unge spiller, og som også er med i Joachim Löws trup til EM-slutrunden i Polen og Ukraine.