• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kenneth Jensen

Tidligere Ajax-boss går på rov i Amsterdam: Køber forsvarsspiller

Foto: Getty Images

Bayer Leverkusen henter forsvarsspiller Daley Sinkgraven.

Af Kenneth Jensen

Han førte Ajax til en Europa League-finale i 2017, men valgte i stedet at stoppe som træner for klubben i sommeren 2017 på grund af uoverenstemmelser omkring den sportslige retning.

Siden har dygtige hollænder Peter Bosz arbejdet i Tyskland - først for Borussia Dortmund og siden for Bayer Leverkusen.

Som chef for Leverkusen lykkedes han med at få klubben tilbage i Champions League, da klubben sluttede på fjerdepladsen i Bundesligaen i den netop afsluttede sæson, og derfor handler det nu om at forstærke den spændende Leverkusen-trup, hvor Bosz nu er i gang med at hente en hollandsk forsvarsspiller.

Der er tale om 23-årige Daley Sinkgraven, som Bosz kender særdeles godt. Netop Sinkgraven var en vigtig brik under Peter Bosz i 2016/2017-sæsonen, og han koster ifølge det normalt velorienterede hollandske medie De Telegraaf 37 millioner kroner at købe fri af Ajax - et år før kontraktudløb.

Sinkgraven har været meget skadet de sidste par år, og han er heller ikke længere en del af Ajax' startopstilling, hvor Nico Tagliafico er det sikre valg på den venstre back, Sinkgraven gerne spiller.

Også Kasper Dolberg er blevet rygtet interessant for Bayer Leverkusen. Det var netop Peter Bosz, der gav den 21-årige danske angriber debut for Ajax, og det var under Peter Bosz, at Dolberg spillede sin bedste fodbold, da han scorede 23 gange i sæsonen 16/17. Der er ingen tvivl om, at de to havde og har et godt forhold.

Leverkusen har en meget spændende trup, hvor der er mange interessante offensive profiler. Men defensiven haltede til tider også sidste sæson. Så det giver god mening, at det er her, Leverkusen vil forstærke sig.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus