• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Mads Aagurd

Tidligere Bayern-angriber: Gnabry og Coman kan erstatte Robben og Ribery

Foto: Getty Images

Claudio Pizarro er overbevist om, at de to unge offensivspillere kan tage over fra de to store spillere, der takker af i klubben.

Af Mads Aagurd

Både Arjen Robben og Franck Ribery forlader Bayern München efter sæsonens sidste kamp, og det bliver debatteret, hvem der skal erstatte de to stjerner. 40-årige Claudio Pizarro, som tidligere har spillet i klubben, tror på, at de kan findes internt.

- Jeg tror, at Gnabry og Coman er i stand til at erstatte dem. Du når et punkt, hvor du er nødt til at stoppe med at snakke om Robben og Ribery, for der kommer nye til, siger den peruvianske veteran, som i denne sæson spiller i Werder Bremen, til Omnisport.

Chelseas Callum Hudson-Odoi er af flere omgange rygte til Bayern München, og senest udtalte sportsdirektør Hasan Salihamidzic, at man fra klubbens side muligvis forsøger igen, når transfervinduet åbner.

Selvom Pizarro tror, at de to unge Bayern-spillere kan tage over for de to stjerner, så anerkender han de to spilleres betydning for klubben, ligesom han understreger deres enorme kvalitet, hvorfor overgangen selvfølgelig ikke bliver let.

Superliga

Mere Superliga

Fokus