• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Ole Hoffskov

Tidligere Superliga-bomber viser loyalitet over for tyske nedrykkere

Foto: Getty Images

Mikael Ishak vil med FC Nürnberg ned i den tyske 2. Bundesliga.

Af Ole Hoffskov

FC Nürnberg rykkede i denne sæson ud af Bundesligaen, og dermed må holdet en tur ned i næstbedste række blot en enkelt sæson efter, at oprykningen blev en realitet.

Den tidligere Randers FC-spiller Mikael Ishak formåede blot at score fire mål i 29 Bundesliga-kampe, og dermed kunne han altså ikke gøre meget for Nürnberg i overleveleskampen. Alligevel er der mange klubber, der er klar til at befri svenskeren for et fodboldliv på anden klasse i Tyskland.

Mikael Ishak har blandt andre været rygtet til AEK Athen og Brescia, men den tidligere Randers-topscorer står ved sit ansvar i nedrykningen, og derfor vil han ikke væk.

- Lige efter nedrykningen sagde jeg til min agent, at jeg vil blive. Derfor er både min plan A og B at blive i Nürnberg, fastslår Mikael Ishak over for Bild.

I sidste sæson var FC Nürnberg også i 2. Bundesligaen med Mikael Ishak på holdkortet, og her gjorde angriberen en god figur og noterede sig for 12 scoringer i 21 ligakampe. Han har et år tilbage af kontrakten med FC Nürnberg. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.