• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Tipsbladet.dk

Tidligere Superliga-topscorer er klar til danskeropgør: Det bliver sjovt

Foto: Getty Images

Den tidligere FC Nordsjælland og Superliga-topscorer et helt klar til et nyt eventyr i karrieren - sæsonstarten i Tyskland står for døren.

Af Tipsbladet.dk

Superliga-topscorer fra 2017, Macus Ingvartsen. skal i gang med et nyt kapitel i karrieren. Den tidligere FC Nordsjælland-profil er skiftet fra en tilværelse som resverve i den belgiske storklub Genk til nu at skulle slås for point for nyoprykkede Union Berlin i den tyske Bundesliga.

Marcus Ingvartsen glæder sig bravt til sæsonen i det tyske, hvor målet for sæsonen helt og aldeles er overlevelse.

- Det er kun det, som det handler om. Det er det, der er fokus på nu.

- For mit eget vedkommende glæder jeg mig også til at kunne se frem til weekenden og til at spille, for det var jo ikke meget, der var af det i Genk. Så jeg håber på at få bragt den glæde tilbage og se frem til hver weekend, siger Marcus Ingvartsen til Tipsbladet efter et år blandt reserverne for de belgiske mestre nu er blevet konverteret til en tre-årig aftale med en klub i en liga, der ligger et hak højere i hierarkiet.

Men selv om det er nyt, er der også dansk omkring ham. I Union Berlin er målmanden Jakob Busk reserve, og han har været en god hjælp i starten, mens kampprogrammet har maget det sådan, at der er dømt danskertræf for Ingvartsen i de første tre runder med kampe mod Leipzig, Augsburg og Dortmund.

- Jeg kender hverken Yussuf Poulsen eller Thomas Delaney så godt, men Jacob Bruun har jeg jo spillet sammen med på U21-landsholdet, og så har jeg spillet sammen med " Mini" [Mads Valentin], siden jeg var 13 år. Vi skriver tit sammen og har meget kontakt. Det bliver rigtig sjovt at møde Augsburg og forhåbentlig slå dem, siger Union Berlin-angriberen med tanke på de kommende tvekampe mod en gammel holdkammerat fra FC Nordsjælland.

Men først gælder det altså den højt profilerede sæsonåbner mod et af de seneste sæsoners tophold fra RB Leipzig på søndag aften, og selv om der er mange nye holdkammerater og dermed også en vis usikkerhed om startopstillingen, så har Marcus Ingvartsen en god fornemmelse.

Offensivspilleren har nemlig også fået en ny position på banen, hvor han nyder at være placeret. 

Hvilken position, der er tale om, og hvordan status ellers er for Marcus Ingvartsen - det kan du læse i dagens trykte udgave af Tipsbladet.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus