Timo Werner-hattrick sikrer RB Leipzigs tredje sejr på stribe

RB Leipzig topper Bundesligaen med maksimumpoint efter tre runder.

RB Leipzig fortsatte deres gode sæsonstart fredag aften, da de gæstede Borussia Mönchengladbach.

RB Leipzig sikrede sig en 3-1-sejr, og det var deres tredje sejr på stribe.

Begge mål stod angriberen Timo Werner for. Tyskerens første scoring kom kort før pausen, hvor han, efter godt samspil med Emil Forsberg, kunne sende bolden i mål.

Og der gik ikke længe, før han scorede igen. To minutter efter pausen fordoblede han nemlig føringen. Denne gang var det dog med danske Yussuf Poulsen i oplæggerens rolle. Poulsen lagde bolden til rette for Werner, der tog et par træk, før han køligt sendte bolden i mål igen.

I overtiden reducerede Breel Embolo for værterne med et hovedsød, men de fik ikke udlignet, og i stedet scorede RB Leizpigs Timo Werner igen. RB Leipzig vandt dermed 3-1.

Sejren betyder, at RB Leipzig har maksimumpoint efter tre kampe og er nummer ét i Bundesligaen. Flere andre hold kan dog rykke op på siden af dem med en sejr i weekenden.