• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Topholdet Gladbach skuffede mod Wolfsburg

Foto: Getty Images

Gladbach tabte søndag aften til Wolfsburg i Bundesligaen.

Af Victor Risager

Borussia Mönchengladbach har været en overraskelse i Bundesligaen i denne sæson, hvor de har blandet sig i toppen og har været på førstepladsen.

Den førsteplads kunne de igen overtage med en sejr søndag mod Wolfsburg, men det kunne de ikke. De tabte og RB Leipzig er i øjeblikket Bundesligaens førerhold.

Gladbach kom bagud efter knap et kvarter, da Xaver Schlager sendte bolden flot i mål efter et fladt indlæg fra Jerome Roussillon. Umiddelbart efter kunne Gladbach dog udligne. Alassane Plea sendte et skarpt indlæg ind i feltet, hvor Breel Embolo helflugtede udligningen i mål.

Det så efterfølgende ud til, at det ville ende uafgjort, og da der blev taget hul på tillægsminutterne, var stillingen også lige. Men det ændrede Wolfsburgs Maximilian Arnold på. Efter et langt indkast faldt bolden ned for fødderne af den tyske offensivspiller, der resolut sendte en helflugter i mål, og så var Wolfsburg igen foran.

Denne gang kunne Gladbach ikke udligne, og det sluttede med et nederlag til topholdet. De er nu nummer to og har tre point op til RB Leipzig på førstepladsen. Gladbach har dog blot spillet 14 kampe, mens Leipzig har spillet 15. Leipzig har imidlertid en bedre målscore. 

Wolfsburg er efter sejren nummer otte i Bundesligaen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.

Optakt: AGF - FC København

Skal AGF udfordre FCK på andenpladsen? Søndag aften kan kampen om sølvmedaljer bliver åbent på vid gab eller lukket helt i.