• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Mads Aagurd

Tysk topstrid: Bayern tromlede videre – Dortmund sled den hjem

Bayern München smadrede Wolfsburg, mens Dortmund fulgte trop med sen sejr.

Af Mads Aagurd

Borussia Dortmund har sat forspringet i Bundesligaen over styr efter nytår, hvor der er kommet grus i maskineriet, mens Bayern München kun har sat tre point over styr. Derfor er holdene helt lige, og det er de fortsat, efter begge hold tog sejre lørdag eftermiddag.

Begge tophold spillede på hjemmebane, hvor de forsvarende mestre fra Bayern tog imod Wolfsburg, mens Dortmund på Signal Iduna Park var værter for Stuttgart. I München tromlede hjemmeholdet gæsterne over med en sejr på 6-0, mens Dortmund fik sen 3-1-sejr.

Kun en halv times tid skulle Bayern München bruge på at sætte gang i festen. Serge Gnabry gjorde det til 1-0, Robert Lewandowski udbyggede inden pausen, og så kunne James Rodriquez, Thomas Müller og Joshua Kimmch også notere sig et mål hver, inden den polske bomber blev dobbelt målscorer.

Anderledes tvivlsomt var det for Dortmund, som skulle bruge et straffespark efter en times tid til at komme foran ved Marco Reus, inden Marc-Oliver Kempf udlignede med et kvarter igen. Heldigvis kunne Paco Alcacer og Christian Pulisic afgøre det til allersidst.

Borussia Dortmund havde ingen danskere i aktion fra start, men Thomas Delaney blev sendt på banen i kampens overtid, da kampen skulle køres hjem.

Med sejr hos begge tophold fortsætter parløbet om mesterskabet for en stund.

Superliga

Mere Superliga

Fokus