• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Ole Hoffskov

Union Berlin henter stærk konkurrent til Ingvartsen

Foto: Getty Images

Union Berlin har hentet angriberen Anthony Ujah, der bliver en stærk konkurrent til Marcus Ingvartsen.

Af Ole Hoffskov

Når U21-EM er forbi for Danmarks vedkommende, flytter Marcus Ingvartsen til Tysklands hovedstad for at tørne ud for Bundesliga-oprykkerne Union Berlin, og det gør han for at få mere spilletid, end det blev til i KRC Genk, hvor han har tilbragt de seneste to år.

Den danske angriber skal dog ikke forvente at glide direkte ind på holdet.

Torsdag har Union Berlin sikret sig en stærk konkurrent til Marcus Ingvartsen i form af nigerianeren Anthony Ujah, der er hentet i Mainz 05. Angriberen har underskrevet en tre-årig aftale med hovedstadsklubben.

Anthony Ujah er et velkendt navn i tysk fodbold, hvor han har tørnet ud for Mainz 05, FC Köln, Werder Bremen og altså nu Union Berlin, men hans navn ringer muligvis også en klokke i danske fodboldkredse. I 2011 var der en heftig flirt mellem Brøndby IF og Ujah, og det var meget tæt på, at den daværende Lillestrøm-angriber var skiftet til de blå-gule.

- Brøndby er den klub, som har vist den største interesse for mig, og det er en klub, jeg meget gerne vil til. Det er en klub, som vil tilbage til den storhedstid, den havde tidligere, og det er en klub med et projekt, som en ung spiller som mig meget gerne vil være en del af, sagde Anthony Ujah for otte år siden til tipsbladet.dk.

Anthony Ujah kom som bekendt aldrig til Brøndby, og nu går turen til Union Berlin. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus