• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Morten Jørgensen

Union Berlin holdt stand og rykker op i Bundesligaen

Der var spænding til det sidste i returkampen om en plads i Bundesligaen mellem Union Berlin og Stuttgart.

Af Morten Jørgensen

For fire dage siden spillede Stuttgart og Union Berlin 2-2 i den første kamp om en plads i Bundesligaen næste sæson, og i returkampen var det også en lige forestilling mellem de to klubber. 

På Union Berlins hjemmebane var der reelt ikke nogen tvivl om, at Stuttgart var kommet til opgøret med et formål om at dominere kampen og score det mål, der ville sikre klubben en ny sæson i den bedste tyske række. 

Stuttgart pressede på for en scoring allerede i første halvleg, hvor Union Berlin ikke havde alverden at byde ind med offensivt, men hovedstadsklubben holdt stand. 

Som kampen skred frem blev Stuttgart mere og mere desperate for at få en scoring, der ville forhindre Union Berlin i oprykning til Bundesligaen, og det resulterede blandt andet i en indskiftning af Mario Gomez. 

Det kneb med at fastholde et stort pres på Union Berlins mål, og hovedstadsklubben kunne via 0-0 i returkampen sikre sig oprykning til Bundesligaen næste sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.