Viktor Fischer med i Mainz-nederlag

Den danske landsholdsspiller kom på banen efter 62 minutter i Mainz' nederlag til Schalke 04.

Mainz var rejst til Gelsenkirchen, hvor Schalke 04 stod klar til at tage i mod, men det gik i som håbet for danskerklubben, der tabte 2-0.

Efter bare et kvarter bragte Leon Goretzka hjemmeholdet foran, da han inde i feltet frækt udplacerede Rene Adler, som var kommet for langt ud af sit mål.

Schalke 04 sad på kampen, og gæsterne fra Mainz havde svært ved at komme til chancer.

Måske derfor sendte Mainz-træner, Sandro Schwarz, Viktor Fischer op banen, som den første indskifter efter 62 minutter.

Lige meget hjalp det da Guido Burgstaller opfangede en ripost og udbyggede føringen til 2-0.

Med sejren kravler Schalke 04 op på 4. pladsen i Bundesligaen, mens Mainz rykker en enkelt plads ned fra nummer 10 til nummer 11.