• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Michael Ehrhorn

Vraget Delaney: Jeg må kæmpe mig tilbage

Foto: Getty Images

Thomas Delaney står i en noget uvant rolle med en bænkplads i Borussia Dortmund, men han er stærkt indstillet på at kæmpe sig tilbage.

Af Michael Ehrhorn

Den danske midtbane-profil Thomas Delaney er ikke en mand, der har siddet meget på bænken gennem karrieren. Han har været en stor profil i både FC København og i Borussia Dortmund, men lige nu er situationen uvant.

I de seneste mange kampe er det nemlig Julian Weigl og Axel Witsel, der har vundet slaget om midtbanen i Dortmund, og det har sendt danskeren på bænken. Der er han ikke vant til at sidde, og overfor BT erkender Delaney, at den situation er uvant, selvom han har prøvet det i de yngre dage.

Læs også: Delaney: Lovede fansene at vi kommer til EM

Tonen er dog klar. Delaney vil kæmpe:

- Jeg tror, jeg er en af de spillere, der har spillet flest minutter i de seneste tre måneder. Men det er trænerens valg, og det må jeg acceptere. Jeg kæmper for at komme tilbage, siger Thomas Delaney til BT.

Thomas Delaney startede inde i den seneste kamp for Borussia Dortmund. En hovedskade her betød dog, at han måtte lade sig udskifte i pausen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.