• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Ole Hoffskov

Werder Bremen-boss giver Delaney en deadline

Werder Bremen-boss giver Delaney en deadline
Foto: Getty Images

Werder Bremens cheftræner er usikker på, om Thomas Delaney bliver i klubben, og det tror han også, at danskeren selv er. Ludwig Augustinsson bliver med sikkerhed.

Af Ole Hoffskov

Thomas Delaney tiltrækker sig interesse fra flere Premier League-klubber, og det er sandsynligt, at den danske landsholdsspiller forlader Werder Bremen, når han vender hjem fra sommerens VM-slutrunde. Omvendt har tyskerne papir på Delaney frem til 2021, så i sidste ende er det klubben, der bestemmer.

Det er med andre ord uvist, hvad der skal ske med Thomas Delaney, og at denne usikkerhed eksisterer, lægger man end ikke skjul på i Bundesliga-klubben.

- I fodbold skal man aldrig sige aldrig. Jeg tror, at Thomas Delaney selv er usikker på, om han bliver. Når Thomas vender tilbage fra VM, forventer jeg, at der er klarhed. Så er der ingen "måske eller måske ikke" for mit vedkommende. Det er enormt vigtigt for hele holdet, for hvis Thomas er en del af det, er han helt klart en stamspiller, siger Florian Kohfeldt, der er cheftræner i Werder Bremen, til Deich Stube og tilføjer:

- Han har fortalt mig, at han har det godt her og føler, at han udvikler sig. Vores chancer for, at han bliver, er betydeligt højere end sidste vinter og sidste sommer. 

I Werder Bremen huserer også en anden tidligere FC København-spiller, Ludwig Augustinsson, og der har ligeledes været en del rygter omkring den svenske venstre back. I forhold til Augustinsson er der dog ingen usikkerhed, fastslår Werder Bremen-bossen.

- Jeg er sikker på, at Jiri Pavlenka, Ludwig Augustinsson og Max Kruse spiller i Werder Bremen i næste sæson, lyder det fra Kohfeldt.

Foruden bejlere i Premier League skal den tyske storklub Borussia Dortmund også have et godt øje til Thomas Delaney. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Optakt: Lyngby BK - Brøndby IF

Der venter en ganske spændende kamp i Lyngby, hvor hjemmeholdet indtil videre har spillet stærkt. Udeholdet kommer fr...

Mere Superliga

Fokus