• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Werder Bremen forlænger med trænerstab

Foto: Getty Images

Thomas Delaney og Ludwig Augustinssons cheftræner i Werder Bremen, Florian Kohfeldt, har fået forlænget kontrakten til 2021.

Af Victor Risager

De tidligere FC København-profiler, Thomas Delaney og Ludwig Augustinsson, får forhåbentligt lidt kontinuitet på trænerfronten i Werder Bremen. Den tyske traditionsklub har nemlig forlænget kontrakten med cheftræner Florian Kohfeldt og flere af dennes assistenter, så de nu er i klubben indtil 2021.

Det melder klubben på deres hjemmeside.

- Florian spiller en stor rolle i udviklingen af dette hold. Han har ført holdet ud af en svær situation med klare idéer og en genkendelige filosofi. Vi er overbeviste om, at han og hans trænerstab vil fortsætte denne positive udvikling fremover, fortæller klubbens administrerende direktør, Frank Baumann.

Kohfeldt overtog cheftrænergerningen i Werder Bremen, da Alexander Nouri blev afskediget i oktober 2017. Siden er det blevet til ti sejre og kun seks nederlag i 20 kampe. Og Kohfeldt vil fortsætte den positive udvikling, som Baumann også snakker om.

- Jeg er glad for, at min stab og jeg kan fortsætte med at forme fremtiden for Werder Bremen. De forgangne måneder har styrket min tro på, at holdet har potentialet til at fortsætte den positive udvikling, fortæller han.

Werder Bremen ligger i øjeblikket på 12.-pladsen i Bundesligaen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.