• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Alexander Paaske

Werder Bremen indrømmer droneflyvning over Hoffenheims anlæg

Foto: Getty Images

Werder Bremen-sportsdirektør Frank Baumann erkender, at klubben fløj en drone over Hoffenheims træningsanlæg dagen før de to holds kamp onsdag.

Af Alexander Paaske

Tidligere på ugen fortalte Hoffenheim om en mystisk epsiode, hvor en drone havde fløjet rundt over Bundesliga-klubbens træningsanlæg tirsdag. Klubben meldte sagen til politiet.

Nu har Werder Bremen, som Hoffenheim spillede mod onsdag, indrømmet, at dronen er deres.

- En drone fløj i en kort periode, men den fløj ikke over den bane, som de (Hoffenheim, red.) trænede på. Der var ingen trussel, og alt er blevet afklaret med Hoffenheim, siger Werder Bremen sportsdirektør, Frank Baumann, på et pressemøde fredag ifølge klubbens Twitter-profil.

- Vi har ikke gjort noget ulovligt. Det ville være imod klubbens principper. Vi undskylder over for Hoffenheim, hvis episoden har generet dem. Mere har vi ikke at sige, siger Baumann.

Onsdagens kamp mellem de to klubber endte 1-1.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.