• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kenneth Jensen

Werder Bremen melder sig ind i kampen om Frederik Rønnow

Werder Bremen melder sig ind i kampen om Frederik Rønnow
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tyske klub er interesseret i at øge antallet af spillere med Superliga-fortid i truppen, efter klubben tidligere har hentet Thomas Delaney og Ludwig Augustinsson. Frederik Rønnow kan være den næste i klubben.

Af Kenneth Jensen

Der er ved at udvikle sig et godt forhold mellem nutidens Superliga og nutidens Werder Bremen. Den tyske klub hentede i vinter Thomas Delaney, og denne sommer er det så Ludwig Augustinsson, der skifter til Bremen-klubben.

Det er dog ikke sikkert, det stopper her.

Det tyske medie Bild fortæller nemlig, at Werder Bremen ligesom Stuttgart, Genk og Anderlecht er interesseret i at hente den danske målmand Frederik Rønnow fra Brøndby.

Rønnow skal sælges denne sommer, hvor han har to år igen af aftalen med klubben fra Vestegnen.

Gennem længere tid har Frederik Rønnow leveret fremragende præstationer for Brøndby. Både bundniveauet og topniveauet er højt, og det har altså fået en håndfuld klubber til at melde deres interesse i målmanden. 

Senest tirsdag leverede Rønnow en fremragende kamp - det var med landsholdet - så interesseren er nok ikke blevet mindre for den tidligere AC Horsens-målmand.

Selv om Werder Bremen har den 24-årige keeper stående på en liste som et konkret emne til målmandsposten, har der ifølge Bild ikke været forhandlinger, ligesom Bremen har andre emner højere på selvsamme liste.

Med mindre Stuttgart vinder kampen om Rønnows signatur, kunne det ligne en fremtid i det belgiske, men man skal aldrig sige aldrig, for det er ikke til at sige, hvad der sker. Specielt ikke hvis Rønnow på lørdag står endnu en fremragende kamp, denne gang mod Kasakhstan.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.