Werder Bremen vandt det uventede topgør mod Hertha Berlin

Werder Bremen vandt hjemme 3-1 over Hertha Berlin, da de to normale midterhold mødtes i en direkte duel om Bundesligaens andenplads

Ikke mange havde forudset, at kampen mellem Werder Bremen og Hertha Berlin i femte runde af Bundesligaen skulle være et vaskeægte topopgør. Men det var ikke desto mindre, hvad det var, da Werder Bremen tirsdag aften tog en sikker sejr på 3-1 hjemme på Weserstadion.

Allerede efter 11 minutter bragte Martin Harnik hjemmeholdet foran, da han udnyttede en gang sløset forsvarspil i gæsternes felt. Endnu bedre blev det i første halvlegs sidste minut, da forsvarsspilleren Miloš Veljković kunne bringe Werder på 2-0 efter et hjørnespark.

Hertha Berlin bragte lidt spænding tilbage i kampen, da Javairo Dilrosun kort inde i anden halvleg reducerede til 2-1. Men lige lidt hjalp det, for med 25 minutter tilbage af kampen omsatte Max Kruse på iskold vis et straffespark til slutresultatet 3-1.

Dermed overhalede Werder Bremen netop Hertha Berlin og satte sig på Bundesligaens andenplads. De kan dog blive indhentet af Thomas Delaney og Borussia Dortmund, der er tre point efter og har en kamp i hånd.

På førstepladsen finder man ikke overraskende Bayern München, der er gået igennem sæsonens fire første kampe med lutter sejre.