• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Anders Dehn

Yussuf Poulsen åben for at blive i lang tid: RB Leipzig er ikke en lille klub

Foto: Getty Images

Landsholdets Yussuf Poulsen er åben for at blive i RB Leipzig lang tid ud i fremtiden. Han forlængede også sin kontrakt så sent som for to måneder siden.

Af Anders Dehn

I årevis har det heddet sig om Yussuf Poulsen, at han scorede for få mål, men i denne sæson har angriberen været usædvanligt målfarlig. 15 kasser i 29 Bundesliga-kampe er det blevet til, og i marts belønnede RB Leipzig sin danske profil med en ny kontrakt.

Den løber til 2022, og den kunne ligne et forsøg på at afskrække Poulsens bejlere. Det tyder dog ikke på, at angriberen selv er opsat på at skifte. I et interview med Sportbuzzer bliver han spurgt, hvad der sker, når en stor klub ringer.

Læs også: Bundesliga-dansker hyldes efter hattrick: Han er en maskine

- Er RB en lille klub? Nej. Jeg er meget tilfreds i Leipzig. Med det hele. Jeg har det sjovt og føler stadig, jeg kan udvikle mig. Det kan også fortsætte længere end 2021, siger Yussuf Poulsen til mediet.

De mange sæsonmål har også kastet øget interesse fra klubbens fans af sig, men det gør bestemt ikke noget. Det nyder danskeren. Nu handler det sådan set bare om at kopiere formen til landskampe.

- Jeg kan godt lide kontakten til fansene. Det er fedt, når folk sætter pris på ens præsationer. Det har så småt spredt sig til Danmark, at jeg har scoret 15 Bundesliga-mål. Jeg blev altid kritiseret for, at jeg scorede for få mål som angriber. Nu skal jeg også score for landsholdet, siger Poulsen.

Næste chance for det er fredag den 7. juni, når Danmark spiller anden kamp i EM-kvalifikationen mod Irland. Tre dage senere kommer Georgien på besøg.

Superliga

Mere Superliga

Fokus