• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Ole Hoffskov

Yussuf Poulsen baskede Bayern München: Fedt og fremragende

Foto: Getty Images

Søndag lykkedes det endelig for RB Leipzig og Yussuf Poulsen at få skovlen under Bayern München. Det var en stor mærkedag for den unge fodboldklub.

Af Ole Hoffskov

RB Leipzig har etableret sig som et tophold i Bundesligaen, og det vidner sidste sæsons andenplads naturligvis også om, men klubben har længe manglet én af de skalpe, der for alvor er med til at skabe respekt om sig i tysk fodbold. Den skalp tog danskerklubben i søndags.

Her lykkedes det nemlig RB Leipzig at få skovlen under mægtige Bayern München for første gang. Vicemestrene slog mestrene med 2-1 i egen hule, og det var med danske Yussuf Poulsen på banen i alle 90 minutter.

- Det var super fedt. Vi har ventet længe på det. Vi havde mødt dem fire gange forinden og været i undertal i de tre af kampene. I den ene kamp, hvor vi ikke var i undertal, raslede målene ind hos os i de sidste fem minutter. I femte forsøg lykkedes det så, og det var en tiltrængt sejr, siger Yussuf Poulsen til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Det var helt sikkert en fortjent sejr. Vi valgte at spille offensivt med en tre-back-kæde og presse dem højt. Det fungerede godt i stort set hele kampen. Vi havde masser af chancer, og uden at sige for meget skulle vi have vundet større. Det var en fremragende kamp og en fed oplevlese.

RB Leipzig indtager aktuelt sjettepladsen i Bundesligaen. Løbet i forhold til Bayern München på førstepladsen er kørt for alle hold i Tyskland, mens der er tæt kamp i den øvrige topstrid. Yussuf Poulsen og holdkammeraterne har seks point op til Schalke 04 på andenpladsen.

- Det er en tæt liga, og det har det været i hele sæsonen. Vi er desuden kommet langt i Europa League, så vi har masser af kampe, og det er vores første sæson med så mange kampe. Vi toppræsterer ikke hver eneste weekend, men jeg synes, vi har klaret det godt indtil videre, og nu skal vi holde i, så vi kan nå top fire, siger Poulsen.

Danskeren har i denne sæson hjulpet sit hold på vej med tre scoringer. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.