• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Anders Dehn

Yussuf Poulsen melder sig klar - men ikke til mere end 10 minutter

Yussuf Poulsen melder sig klar - men ikke til mere end 10 minutter
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

RB Leipzig-danskeren Yussuf Poulsen regner med at være tilbage efter landskampspausen, men han er ikke i form til at starte inde.

Af Anders Dehn

Yussuf Poulsen har siddet ude med en skade i RB Leipzigs fem seneste kampe, men der er håb for, at danskere snart kommer på banen igen. Han satser således på at være tilbage, når holdet møder Darmstadt på den anden side af landskampspausen.

- Bortset fra skud med fuld kraft og maks-sprint er jeg med til det hele. Jeg tager hjem til Danmark i weekenden, tanker kræfter og vender senest tilbage på mandag, siger han til Bild.

- Det burde række til bænken. Måske ikke at starte inde, for så er jeg helt sikkert færdig efter ti minutter. I de seneste sprintøvelser har mit hjerne slået mere end normalt, griner landsholdsangriberen.

Selv om han blot har scoret én gang i 20 kampe, har Poulsen været fast mand for Leipzig gennem hele sæsonen. Hans comeback kommer da også ganske belejligt for holdet, der må undvære topscorer Timo Werner i de næste tre kampe.

Cheftræner Ralph Hasenhüttl er dog bevidst om, at man ikke må forcere Yussuf Poulsens comeback.

- Vi bliver selvfølgelig nødt til at være forsigtige med Yussuf Poulsen. Man kan ikke gå ud fra, at han er på 100 procent, siger RB Leipzig-træneren ifølge Ritzau.

Superliga

Mere Superliga

Fokus