• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Robin Ettinger-Erichsen

Yussuf Poulsen og Leipzig kan skrive historie i Bundesligaen

Lars Rønbøg / Getty Images

Hvis Yussuf Poulsen og RB Leipzig undgår at tabe i morgen mod Leverkusen, vil holdet være det første oprykkerhold nogensinde til at gå ubesejret igennem de første 11 spillerunder i Bundesligaen.

Af Robin Ettinger-Erichsen

Når Yussuf Poulsen og RB Leipzig i morgen møder Leverkusen i den tyske Bundesliga, kan oprykkerholdet skrive historie. Det kræver, at holdet får point, men får de det, vil de være det første oprykkerholde i Bundesligaens historie, der er ubesejrede efter 11 spillerunder.

Men det bliver ingen let omgang for Yussuf Poulsen og co. Leverkusen har vundet deres seneste tre kampe, hvor to har været i Bundesligaen og en i Champions League. 

RB Leipzigs træner, Ralph Hasenhütttl, vil gå efter at få point i kampen, som kan holde klubben i toppen af tabellen.

- Vi ønsker helt klart at tage noget med hjem og fortsætte som ubesejret. Er der et muligt point, så er der også tre mulige point, siger Ralph Hasenhüttl ifølge AFP.

Hvis Leipzig får point og Bayern München samtidig taber til Dortmund i 11. spillerunde, vil oprykkerholdet være på førstepladsen i Bundesligaen. Selvom det er en stor præstation, er det ikke noget, træneren vil gå hårdt efter.

- Får vi point, så vil tabellen se sådan ud. Men det er ikke et emne for os. Det er hverken holdets motivation eller noget, som vi vil lade os presse af. Vi har andre ting at bekymre os om, og det er en svær udekamp, siger Hasenhüttl.

Yussuf Poulsen har fået spilletid i 10 af holdets 11 kampe i Bundesligaen i år, hvor han har scoret et enkelt mål og lagt op til et. 

Kampen mod Leverkusen spilles fredag aften på BayArena, som er Leverkusens hjemmebane. Opgøret bliver sparket i gang klokken 20.30.

Superliga

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtig...

Mere Superliga

Fokus