Yussuf Poulsen og Leipzig smider førstepladsen til Bayern

RB Leipzig var bagud 2-0 mod Borussia Mönchengladbach, men fik reddet 2-2 til allersidst.

Yussuf Poulsen blev indskiftet i pausen, da Red Bull Leipzig her til aften tog imod Borussia Mönchengladbach. Værterne skulle vinde for at holde trit med Bayern München, som tidligere på dagen besejrede Mainz på udebane.

Det gik dog langt fra som forventet for Leipzig, der kom bagud efter 24 minutter, da Alassane Plea bragte Gladbach i front, efter et særdeles velspillet angreb. Ti minutter senere gik det helt galt for Leipzig, da Jonas Hofmann kunne gøre det til 2-0 til Gladbach, efter rædselsfuldt opspil af hjemmeholdet.

Dermed så det ud til at blive en kamp til glemmebogen for Leipzig, men kort inde i anden halvleg var de allerede tilbage i kampen, da tjekkiske Patrik Schick kunne reducere til 2-1, efter en kæmpe fejl af Gladback-målmanden, Yann Sommer.

Og da Alassane Plea fem minutter senere fik to gule kort i træk for brok, var jagten på point for alvor i gang for Leipzig. Udligningen til 2-2 kom da også efter 88 minutter, da Christopher Nkunku scorede et vanvittigt godt mål fra distancen.

Leipzig leverer dermed et flot comeback, men taber ikke desto mindre terræn i toppen af Bundesligaen, hvor de nu er et point efter Bayern.