• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Benjamin Lillelund

Yussuf Poulsen: Sammenlign ikke Leipzig med Leicester

RB Leipzig er ikke den anden version af de engelske mestre fra Leicester.

Af Benjamin Lillelund

Det har været en helt fantastisk start i Bundesligaen for oprykkerne RB Leipzig. Klubben, der kun blev stiftet for syv år siden, ligger nemlig på førstepladsen uden at have tabt en kamp indtil videre.

Derfor er Yussuf Poulsens klub af nogle blevet udråbt til at være det nye Leicester, men det giver den danske landsholdsspiller ikke meget for.

- Vi tænker overhovedet ikke på det i øjeblikket. Vi vil bare gerne fortsætte med at spille som vi gør. Lad os se, hvor langt det kan tage os, siger Yussuf Poulsen til Omnisport.

Faktisk mener Poulsen slet ikke, at der er grundlag for at foretage en valid sammenligning.

- Vi kigger os ikke omkring for at sammenligne os med andre. Vi er ikke Leicester, og de er ikke os. Verden ændrer sig, holdene er helt anderledes, ligaen er en helt anden. Der er ingen grund til at sammenligne os med Leicester, forklarer angriberen.

Yussuf Poulsen, der selv har scoret en enkelt gang og lavet ét assist, medgiver dog, at han, ligesom de fleste andre, ikke havde regnet med at ligge i toppen.

- Vi ved, vi er gode, men vi vidste ikke, vi var så gode allerede. Vi har udviklet en holdånd meget hurtigt i Bundesligaen. Det kom som en overraskelse, afslutter Poulsen.

RB Leipzig fører Bundesligaen med 30 point, mens Bayern München som nærmeste forfølger har 27 point. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus