Zankas Düsseldorf hentede vigtig sejr - Hoffenheim tilkæmpede sig sent point

Mathias 'Zanka' Jørgensen blev skiftet sent ind, da Düsseldorf hentede vigtig sejr, mens Jacob Bruun Larsen og Robert Skov begge startede inde, da Hoffenheim spillede uafgjort mod Mönchengladbach. Og så scorede en vis nordmand - igen.

Flere danske landsholdsspillere var lørdag eftermiddag i aktion i den tyske Bundesliga.

I nedrykningskampen hentede Fortuna Düsseldorf og Mathias 'Zanka' Jørgensen blandt andet tre vigtige point, da de formåede at besejre Freiburg med 2-0 på udebane. Målene blev scoret af tyske Erik Thommy og Andre Hoffmann.

Efter sidste weekends 4-1-nederlag til Borussia Mönchengladbach var danskeren dog denne lørdag henvist til bænken, og det blev derfor kun til et sent indhop med 13 minutter igen for forsvarsspilleren på et tidspunkt, hvor sejren altså blot skulle køres i hus.

Dansk Hoffenheim-duo startede i remis
Andetsteds startede både Robert Skov og Jacob Bruun Larsen inde for Hoffenheim, da de var på besøg hos Borussia Mönchengladbach.

Begge danskere leverede kampen igennem flere fine optræk til chancer, men gæsterne havde alligevel svært ved at udligne den 1-0-scoring, som hjemmeholdets Matthias Ginter stod for efter 11 minutters spil.

I anden halvleg kunne det også være blevet 2-0, da hjemmeholdet fik tilkendt et straffespark efter VAR-gennemsyn, men Alassane Plea brændte fra pletten.

I stedet smed hjemmeholdet sejren i kampens tillægsstid, hvor den netop indskiftede Lucas Ribeiro dukkede op på et hjørnespark og gjorde det til 1-1, som også blev kampens resultat.

Ny Haaland-scoring i ny Dortmund-sejr
I Bremen hentede Borussia Dortmund en ny sejr og byggede dermed videre på midtugens flotte triumf mod Paris Saint-Germain i Champions League.

Og endnu engang scorede det norske angrebsfænomen Erling Braut Haaland.

Efter en målløs første halvleg bragte Dan-Axel Zagadou Borussia Dortmund foran kort efter pausen, og et lille kvarters tid senere fordoblede Haaland så føringen med en flot scoring tæt under mål.

Kampen endte 2-0, og Dortmund fastholder dermed presset på Bayern München i toppen af Bundesligaen.