• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

"AC"-scoring var ikke nok for Malmö

Foto: MalmøFF

Malmö FF spillede 1-1 mod ungarske Vidi FC i Champions League-kvalifikationen.

Af Victor Risager

Malmö FF kunne tirsdag aften have spillet sig et skridt tættere på gruppespillet i Champions League, da de tog imod ungarske Vidi FC på hjemmebane i Champions League-kvalifikationen.

Det svenske mandskab formåede imidlertid ikke at sikre sig et godt udgangspunkt, da de spillede 1-1 mod de ungarske mestre.  

Danske Anders Christiansen havde ellers bragt Malmö FF i front en halv time før. Der skulle imidlertid kun gå ni minutter, inden Loic Nego bragte balance i regnskabet og sendte udligningen i nettet.

Der blev ikke scoret yderligere i kampen, der altså endte 1-1.

Malmö FF, der foruden Christiansen havde Lasse Nielsen og Søren Rieks i startopstillingen, gæster Vidi FC i Ungarn den 14. august, hvor de skal spille om en plads i den sidste kvalifikationsrunde til Champions League-gruppespillet.

Taberen af det samlede opgør ryger derimod i Europa League, og her skal taberen møde enten FC Midtjylland eller The New Saints.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.