• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Mikkel Sloth

Agger med på holdet: Liverpool vil genskabe legendarisk finale

Foto: Michael Regan/Getty Images

Liverpool har i dag offentliggjort, at den tidligere forsvarsstjerne Daniel Agger er blandt de Liverpool-legender, der stiller op til en showkamp mod AC Milan. Flere af stjernerne fra den legendariske Champions League-finale i 2005 er med for begge hold

Af Mikkel Sloth

Det er i dag 13 år siden, at Liverpool købte den danske forsvarsspiller Daniel Agger i Brøndby i, hvad der dengang var det største salg i Superligaens historie. Gode præstationer og kolossal loyalitet overfor klubben gjorde Agger til en utroligt populær spiller, og det ser man også efter han har stoppet karrieren.

Liverpool har nemlig offentliggjort på sine sociale medier, at Daniel Agger er blandt de Liverpool-legender, der til marts skal spille en velgørenhedskamp mod den italienske klub AC Milan. De to hold vil dermed genskabe en af de mest legendariske kampe i moderne fodboldhistorie.

Mange husker sandsynligvis Champions League-finalen i 2005. Her var AC Milan var foran 3-0 ved pausen, men Liverpool endte alligevel med at tage trofæet efter et vildt comeback i anden halvleg, efterfulgt af en dramatisk afgørelse i straffesparkskonkurrence.

Flere af stjernerne fra kampen vil derfor stille op for begge hold. For Liverpool bliver det blandt andre Jamie Carragher, Jerzy Dudek, Djibril Cisse, Vladimir Smicer og Luis Garcia, mens Massimo Ambrosini, Dida, Gennaro Gattuso, Kaka og Andrea Pirlo endnu engang vil trække den rød/sort-stribede AC Milan-trøje over hovedet.

Robbie Fowler bliver kaptajn for Liverpool, mens den måske største af alle Milan-legender, Paolo Maldini, bærer anførerbindet for AC Milan. Kampen bliver spillet på Liverpools hjemmebane, Anfield Road.

Daniel Agger var selvsagt ikke med i kampen i 2005, da han først skiftede til Liverpool i januar 2006. Men han var med, da de to hold endnu engang stod overfor hinanden i Champions League-finalen i 2007. Her fik AC Milan revanche for nederlaget i 2005, da vandt med 2-1.

Superliga

Mere Superliga

Fokus