• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Ajax-profil efter exit: Det var som et eventyr med en ulykkelig afslutning

Frenkie de Jong kalder Ajax' deltagelse i årets Champions League for et eventyr og mener, at de havde fortjent at nå finalen.

Af Victor Risager

Ajax overraskede alt og alle i denne sæsons Champions League, hvor de både sendte Real Madrid og Juventus ud på vejen til semifinalerne.

Semifinalerne blev dog endestationen for Ajax, der efter et hattrick af Lucas Moura måtte se sig slået ud af Tottenham onsdag aften. Det ændrer dog ikke på, at sæsonen var som et eventyr for Ajax. Det fik dog blot en ulykkelig afslutning, fortæller Frenkie de Jong iølge UEFA.com.

Læs også: Christian Eriksen føler med Ajax: De spillede bedre

- Jeg tror, at alle nød, hvad vi gjorde i Champions League i denne sæson. Det var som et eventyr. Desværre var det en med en ulykkelig afslutning. Det er så skuffende at give det væk i de sidste sekunder. Vi viste til tider, hvad vi kunne. Men i anden halvleg gav de os mange problemer, fortæller de Jong.

Eventyret havde imidlertid fortjent en bedre afslutning, da Ajax havde fortjent at nå finalen, mener Frenkie de Jong. Det er dog heller ikke ufortjent, at Tottenham når finalen.

- Jeg synes, vi fortjente at nå finalen i betragtning af den måde, vi spilled på i løbet af turneringen og også i første halvleg i kampen. Når det er sagt, har Tottenham også fortjent det efter den præstation i anden halvleg, lyder det fra de Jong.

Denne sommer forlader Frenkie de Jong Ajax til fordel for spanske FC Barcelona, der ligeledes røg ud af Champions League i semifinalerne. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.