Ajax spillede sig sikkert videre i CL-kvalen

Med en samlet 5-2-sejr over Standard Liege er Ajax sikkert videre i Champions League-kvalifikationen.

I det første opgør formøblede Ajax en 2-0-føring mod Standard Liege, og de måtte i sidste ende nøjes med 2-2.

Men i returopgøret på hjemmebane havde den hollandske klub imidlertid ingen problemer.

Efter en halv times spil sendte Klaas Jan Huntelaar på 1-0, og allerede fire minutter efter kunne den unge midtstopper Mathijs De Ligt udbygge føringen.

Der skulle heller ikke gå længe efter pausen, inden Ajax var kommet på 3-0. Allerede i anden halvlegs første minut scorede David Neres nemlig også.

Neres' 3-0-scoring blev kampens sidste, og dermed er Ajax videre med en samlet 5-2-sejr. I den kommende runde skal de møde Dynamo Kiev, der tidligere på aftenen spillede sig forbi Slavia Prag.

Lasse Schöne fik fuld tid for Ajax, mens Rasmus Nissen spillede det sidste kvarter.