• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Ajax-stjerne blev skadet i weekenden: Alligevel i truppen mod Juventus

Ajax-stjerne blev skadet i weekenden: Alligevel i truppen mod Juventus
Foto: Getty Images

Frenkie de Jong lignede en spiller, der blev ramt af en svær forstrækningsskade i weekenden, men han er tilbage i truppen mod Juventus.

Af Oliver Okstrøm

Ajax har gang i noget, som kan ende med at blive en særdeles mindeværdig sæson, da de både kan tage det hollandske mesterskab, ligesom de allerede har imponeret i Champions League, da de slog Real Madrid ud i ottendedelsfinalen.

Nu er danskerklubben blevet sat overfor de italienske mestre i kvartfinalen, hvor den første kamp endte 1-1 i Amsterdam, og derfor skal der en ny, stor præstation til, hvis de skal gå videre efter returkampen i Torino.

Her kan de derfor bruge al den hjælp, som de kan bruge, og mens Nicolas Tagliafico er ude med karantæne til kampen mod Juventus, så gik der sandsynligvis et chok igennem en række Ajax-fans, da Frenkie de Jong måtte forlade banen efter bare 24 minutter i weekendens kamp mod Excelsior, som blev vundet med 6-2.

De samme fans kan dog ånde lettet op nu, da Ajax Amsterdam har udsendt deres trup til kampen mod Juventus, og her er der blevet plads til Frenkie de Jong, og dermed ser det altså ud til, at den kommende Barcelona-spiller er blevet klar igen.

I samme trup finder man også danskerne Kasper Dolberg, Rasmus Nissen og Lasse Schöne.

Kampen mellem Juventus og Ajax spilles tirsdag aften klokken 21, og den sendes direkte på TV3 Sport.

Superliga

Mere Superliga

Fokus