2017-09-12 23:45
Foto: Getty Images

Juventus-træner Max Allegri kunne finde både positivt og negativt fra kampen mod Barcelona tirsdag aften, hvor italienerne tabte med 0-3.

Juventus blev ramt af Barcelona-toget med 250 kilometer i timen tirsdag aften, da den italienske mesterklub tabte med 0-3 tirsdag aften. Det var noget, som irriterede Juve-træner Max Allegri, som egentlig mente, at holdet spillede en fin kamp.

Det fortalte han til Mediaset Premium umiddelbart efter kampen.

- Drengene spillede en god kamp, men når du får chancer her, så skal du tage dem. Vi blev straffet for vores første fejl - 30 sekunder før halvleg - hvor vi ikke fik lukket ned for Messi eller lavet frispark på ham, forklarer Allegri, og fortsætter:

- De her kampe skal man spille med hjernen. Paradoksalt nok så var deres første og tredje mål på kontraangreb, hvor vi selv forsøgte at komme fremad, lyder det fra ham.

Han mener desuden, at holdet havde muligheder i første halvleg, som kunne have givet dem et resultat i kampen. Det blev det dog ikke til, og derfor er de næsten pisket til sejr mod Olympiakos i næste spillerunde i årets Champions League-gruppespil.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?