• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Sylvester Guldberg Røn

Allegri inden Atletico: Ronaldo er verdens bedste

Foto: Getty Images

Massimiliano Allegri mener, at Juventus har en stor fordel mod Atletico Madrid. Ifølge ham er Cristiano Ronaldo nemlig verdens bedste fodboldspiller.

Af Sylvester Guldberg Røn

Fodboldfans verden over bliver i disse uger forkælet med stormøder i Champions Leagues 1/8-finaler, og denne onsdag er ingen undtagelse. Atletico Madrid tager nemlig i mod Juventus i det første opgør af deres 1/8-finaler. 

Både bookmakere og eksperter har svært ved at udpege en favorit til de to opgør, men Juventus-træner, Massimiliano Allegri, mener, at italienerne har en stor fordel i de to opgør.

- Hvis man skal have en chance, skal man spille godt og være heldig. Selvom det er hele holdet, der skal præstere i disse store kampe, så er det klart en fordel, at vi har Ronaldo. Han er verdens bedste spiller, og selvom han ikke vinder kampen alene, så gør han vores chancer bedre, siger Allegri på pressekonferencen inden kampen ifølge AS.  

Selvom Juventus er et erfarent Champions League-mandskab, så føler Allegri sig ikke sikker på avancement. 

- Vi har haft store Champions League-kampagner i de senere år, men Atletico er et organiseret hold med en utrolig stærk defensiv. Jeg vil lykønske Diego Simeone for det ekstraordinære arbejde, han gør og har gjort, siger Allegri. 

Onsdagens opgør fløjtes i gang kl 21.00.

Superliga

Mere Superliga

Fokus