Angriber var udskældt i FCK: Bomber sit hold mod CL med hattrick

Andrija Pavlovic var på pletten hele tre gange, da APOEL Nicosia bookede billet til næste runde af kvalifikationen i Champions League.

Siger man Andrija Pavlovic, er der ikke mange, hvis overhovedet nogen, FC København-fans, der vil trække på smilebåndet. Fra 2016 til 2018 spillede serberen hos løverne, men det blev aldrig et lykkeligt ægteskab.

Derfor blev Pavlovic solgt til Rapid Wien, hvor han nu er udlejet til APOEL Nicosia. Her nyder Pavlovic en helt anden succes.

Således var Pavlovic manden, der i dag sikrede APOEL Nicosia videre deltagelse i Champions League-kvalifikationen.

Andrija Pavlovic var på pletten efter 13 minutter mod Sutjeska, da han sendte APOEL Nicosia i front. Midtvejs i første halvleg fordoblede han sin målscore, da han nettede til 2-0.

I anden halvleg fuldendte den tidligere FCK-angriber sit hattrick med målet til 3-0 efter 66 minutters spil. Det blev en af Pavlovic’ sidste aktioner, da han blev udskiftet senere, mens resten af kampen ikke så flere mål.

APOEL Nicosia vandt første opgør med 1-0 og er dermed videre med samlet 4-0.

I næste runde af Champions League-kvalifikationen skal APOEL Nicosia møde Qarabag eller Dundalk. Går FC København videre, skal de højt sandsynligt møde Røde Stjerne.