• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Antonio Conte efter Inter-kollaps: Truppen er for tynd

Foto: Getty Images

Inters trup er for tynd til at konkurrere i både Serie A og Champions League, mener Antonio Conte.

Af Victor Risager

Inter var på vej til at tage et vigtigt skridt mod at sikre avancement fra deres Champions League-gruppe, da de kom foran 2-0 på hjemmebane mod Dortmund tirsdag aften.

Men efter pausen blev opgøret vendt fuldstændig på hovedet. Dortmund formåede ikke alene at udligne, men tyskerne endte også med at sikre sig alle tre point, og Inter led altså et skuffende kollaps.

Læs også:Barcelona-træner: Godt, at fansene kræver mere

Det skyldes ikke mindst, at italienernes trup er for tynd. Det mener cheftræner Antonio Conte.

- Vores trup er for tynd til at klare sig i både Serie A og Champions League i denne sæson. Jeg mener tynd både med hensyn til antal og kvalitet. Nogle spillere skal konstant være på banen, og i det lange løb betaler man prisen for det. Jeg er rasende, fordi dette ødelægger alt det gode arbejde, siger Antonio Conte ifølge Football Italia og fortsætter:

Læs også:Se Dortmunds fantastiske comback i Champions League

- Vi er i en nødsituation med kun tre spillere skadet, mens andre hold har skader og ikke engang lægger mærke til det. Vi lægger mærke til det. Vi taler om en gruppe af spillere, der, bortset fra Diego Godin, ikke har vundet noget. Det er vanskeligt at håndtere en hård situation.

Efter nederlaget bliver det svært for Inter at booke en billet til knockoutkampene i Champions League i foråret. Italienerne er tre point efter Dortmund på andenpladsen med to runder igen.

Til gengæld er Antonio Contes tropper i øjeblikket på andenpladsen i Serie A, hvor de blot er ét point efter Juventus, som er på førstepladsen.

Læs også:Dortmund sejrede efter stort comeback mod Inter

Læs også:Barcelona skuffede fælt mod Prag