2016-03-16 22:37
Foto: Emilio Moranetti/Polfoto

Arsenal skulle hente et 0-2-nederlag mod FC Barcelona for at gå videre i Champions League.

FC Barcelona var værter for returopgøret mod Arsenal i Champions Leagues ottendedelsfinale, efter at de havde vundet 2-0 på Emirates tre uger tidligere. 

På grund af de to udebanemål, som Barcelona havde med til kampen, virkede det som at det krævede noget nær et mirakel for Arsenal for at spillede sig videre i Champions League. 

Hvad der dog blev omtalt som et potentielt mirakel, blev hurtigt manet til jorden, da Neymar i det 18. minut bragte Barcelona på samlet 3-0. 

Pausestillingen var ligeledes 1-0 til hjemmeholdet, men i anden halvleg fik Arsenal pustet lidt liv i håbet om avancement, da Mohamed Elneny i det 51. minut bragede en flot afslutning op i hjørnet og forbi André Ter Stegen til 1-1. 

Udligningen var de flere gange tæt på at smide væk, da Lionel Messi á to omgange var tæt på efterfølgende, men David Ospina havde styr på begge forsøg. 

Det havde han tilgengæld ikke, da Luis Suarez i det 65. minut på akrobatisk vis flugtede Barcelona på 2-1. 

Derefter var det igen mere eller mindre mission impossible for Arsenal, der igen skulle op at score tre mål på kort tid mod verdens pt. måske bedste hold. Missionen lykkedes helt som ventet ikke, og derfor avancerer Barcelona, som med få minutter igen scorede til 3-1 ved Lionel Messi, til kvartfinalerne og sender endnu engang Arsenal ud af Champions League. Denne gang med samlet 5-1. 

 

SENESTE NYT...
OP | NED