Atletico nedlagde Barcelona: Booker billet til Super Cup-finalen

Efter sejr på 3-2 over Barcelona i semifinalen er Atletico Madrid i finalen i den spanske Super Cup.

Mens Real Madrid i går bookede finale til den spanske Super Cup, skulle Barcelona og Atletico Madrid i dag kæmpe om finalens anden plads.

Kampen startede relativt jævnt, hvor begge mandskaber kom frem til halve chancer.

Som halvlegen skred frem, vandt Barcelona initiativet og sad på kampen. De sværmede om Atletico Madrids felt, men kom ikke frem til en målgivende situation inden pausen.

18 sekunder efter halvlegen skulle Atletico Madrid bare bruge på at komme foran. Diego Simeones mandskab havde ellers været udspillet før pausen, men indskiftede Koke blev spillet fri i feltet og placerede bolden i mål til 1-0.

Udligningen kom fem minutter senere, hvor Lionel Messi viste, at han også kan med højrebenet. Messi tacklede sig ind i feltet og sparkede bolden ind med indersiden.

Kampen blev vendt på hovedet kort efter, da Lionel Messi lavede en skudfinte og efterfølgende sendte bolden i nettet. Der blev tjekket for hånd på bolden med VAR, og dommeren annullerede målet.

Barcelona skulle dog bare vente få sekunder på at komme foran. Jordi Alba lavede et perfekte indlæg til Luis Suarez, som brændte hovedstødet, men Antoine Griezmann fulgte hurtigt op og headede i mål til 2-1.

Med et kvarter tilbage så Barcelona ud til at afgøre kampen, da Gerard Pique scorede et en fantastisk dødboldskombination. VAR annullerede dog målet på grund af offside på Arturo Vidal.

Fem minutter senere blev Vitolo sendt frit i dybden, og han blev nedlagt af Neto i feltet, hvorfor der blev dømt straffespark. Alvaro Morata scorede sikkert til 2-2.

Yderligere fem minutter efter kom Angel Correa igennem, og selvom Neto havde kroppen på bolden, kunne han ikke forhindre den i at ryge i mål til 3-2.

Barcelona forsøgte ihærdigt at få skabt det udlignende mål, men solide Atletico Madrid holdt stand resten af kampen og er nu klar til finalen efter sejren på 3-2.