• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Johnny Wojciech Kokborg

Atletico-keeper: Normalt er jeg Chelsea-fan

Atletico-keeper: Normalt er jeg Chelsea-fan
Illustration

Den Chelsea-ejede Atletico Madrid-målmand Thibaut Courtois står i en speciel situation forud for de to holds Champions League-opgør.

Af Johnny Wojciech Kokborg

Han har været udlejet til Atletico Madrid siden 2011, men når Chelsea i morgen kommer på besøg hos Atletico Madrid i det første af to opgør i Champions League-semifinalerne, så er det et specielt øjeblik for hjemmeholdets målmand Thibaut Courtois.

Klubben, der har lejet ham ud til Atletico Madrid, er nemlig Chelsea, så belgieren skal spille for sin arbejdsgiver mod sin arbejdsgiver. Men der har hersket tvivl om, hvorvidt belgieren måtte spille på grund af kontraktlige forhold, men det er nu blevet afklaret.

- Jeg er meget lettet. At vi trak Chelsea, ligesom vi gjorde i UEFA Super Cup, er specielt for mig, for selv om jeg er hos Atletico, er Chelsea også min klub. Det er bedre ikke at tænke på det for meget og bare spille, som jeg altid gør, for hvis jeg tænker "jeg må hellere passe på," ender jeg med at spille dårligt, siger Courtois til FIFA.com. 

Trods den specielle situation er ambitionerne store på vegne af Atletico Madrid.

- Jeg vil vinde trofæer her, og jeg er Atletico-fan i de to opgør, men under normale omstændigheder er jeg ogå Chelsea-fan. Jeg håber, de vinder Premier League, bare de ikke vinder de to Champions League-opgør (mod Atletico, red.), siger den belgiske keeper.  

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020